Nya däck

Av Velodog

Har nu beställt nya däck som förhoppningsvis är bland de mest punkasäkra däck som finns (och är en rimligt mix mellan fart på asfalt och tålighet på grusvägar med mycket småsten). Det blev Schwalbe Marathon Mondial DD V-Guard Travelstar.

Egenskaper enligt Wiggle; Det här är det ultimata touringdäcket för landsväg, grusvägar och stigar av alla slag. Slitbanan har kopierats från föregångaren Marathon XR, med tätt mönster i mitten för ett lågt rullmotstånd på asfalt samt mönster med bredare avstånd på sidorna för en bättre kurvtagning, särskilt i hård terräng.

Konstruktionen och sammansättningen är givetvis av den senaste Schwalbe Evo-teknologin. TravelStar-sammansättningen ger bästa möjliga egenskaper när det gäller hanteringen.

Double Defence-teknologin inkorporerar ett centralt punkteringsskydd med hög densitet samt SnakeSkin-skydd på sidoväggarna, vilket resulterar i en lätt men extremt robust konstruktion.

Ja, vi får väl hoppas på det bästa..!