Ca 10 mil in i racet

Av Velodog

Gamla gubbar ska inte hålla på, men har man tagit Fan i båten, så är det ju bara till att ro..! Har kört mestadels flacka uppförsbackar sedan start. Dock var det en rejäl j-a puckel som varade i 5 km med konstant stigning på 5 – 8%, och det är brant. Men man får ju trösta sig med att det bara är småpotatis jämfört med vad som komma skall!

Sitter just nu och pustar på ett kafé på ett litet torg i en liten fransk by. Säger bara ”allo – allo”.

Tips till allmänheten: Om ni har skavsår på benen från ex. stövelskaften, eller som i mitt fall från damaskens övre kant, smörj då INTE in benen med liniment, speciellt inte om det är styrka 3 av 3 på värme/svid-effekten!

Förresten, glömde säga att det regnar och har gjort från start… ☔️😤

Starten i morse. Kl 05:50 för mig.
Den j-a backen
Cola, kaffe och baguette