Avslut TPRNo1

Av Velodog

Nu var det ett tag sedan senaste inlägget, sorry… Jag hade ju ett helvetesdygn för ganska exakt en vecka. Då regnade det på tvären och temperaturen var inte mycket att hurra för. Idag är det nästan 30 grader i Biarritz och jag sitter på en beach bar och försöker sammanfatta veckan som gått.

Trots att jag inte lyckades ta mig till första kontrollen i tid, och därmed tvangs lämna tävlingen (med exakt alla de känslor som kan förväntas efter så mycket förberedelser, tänk, snack och träning…), fortsatte jag att cykla runt i Pyrenéerna i egen takt och med egna vägval. Jag har sett fantastiska vägar och platser (se bilder nedan). Totalt blev det fyra cykeldagar och ungefär 600 km cykling.

Jag gjorde ett geografiskt hopp med hjälp av bil i början av veckan och förflyttade mig ”lite snabbare” mer till medelhavet. Kunde därmed spendera tid med mina föräldrar under några dagar i deras ”franska hem”.

Idag är det avslutnings party för cykelgänget i Biarritz, dit även vi 40% stackare som åkte ut under loppet är välkomna! 😀🚴‍♂️

En av många…
Kor och koskit – överallt i Pyrenéerna
Slingriga vägar
Pause
Trevligt sällskap på vandrarhem
Men varför..?
Floden Aragon
Vägen framåt…